Kylätalo

Kylätalo sijaitsee nelostien varrella osoitteessa Jyväskyläntie 66, 91930 Ala-Temmes.

Kylätalolla on valokuituyhteys. Vuokralaisilla on oikeus käyttää yhteyttä. Ohjeet kirjautumiseen saa avaintenluovutuksen yhteydessä. 

Kylätalo
Kylätalon sali

Kyläyhdistys vuokraa Kylätaloa juhla- ja kokouskäyttöön. Vuokrauksesta vastaa Taina Kuosa, p. 040 575 4569, taikuosa[at]hotmail.com.

 

VUOKRAUSHINNAT

  • Torstaista sunnuntaihin -vuokraus juhlakäyttöön 350€. Avainten luovutus torstaisin on mahdollista kesäaikaan, muuna aikana perjantaisin tai sopimuksen mukaan. 
  • Perjantaista lauantaihin/sunnuntaihin -vuokraus juhlakäyttöön 300€. Muusta kuin juhlakäytöstä hinta sovitaan erikseen.
  • Päivän vuokra 150€
  • Kahvion vuokraus kokouskäyttöön 30€
  • Jatkuva viikottainen harrastevuoro 1 h (sulkapallo, perheen yhteinen liikuntavuoro, lentopallo, sähly…) 10 €/kerta, mutta pakkaskaudella on harkittava sähkökulujen vuoksi.

Suosittelemme häiden ym. lisäksi lasten synttäreille!

Kyläyhdistyksen jäsenet voivat varata perhevuoroja. Maksava vuokralainen menee kuitenkin näiden vuorojen "ohi".

 

 

Kylätalon sali juhlakunnossa. Pyöreät pöydät vuokraajan omat. Kuva: Raija Lehtonen.
Kuva: Raija Lehtonen.

JUHLASALI

Salin saa järjestettyä juhlatilaksi n. 80 hengelle.

Varustus:

  • kokoontaitettavia puisia pöytiä (8hlö) 12 kpl
  • tuoleja pöytiin 115 kpl
  • kahvion pöydät 6kpl (4hlö) ja tuolit
  • Näyttämöllä siirrettävät sermit, joilla saa kalustettua siistin näkymän saliin
  • Tuoleja ja pöytiä vuokrataan myös ulospäin.
astiastoa
matala ruokalautanen
syvä ruokalautanen
vanhempi kahvikuppimalli
uudempi kahvikuppimalli

KEITTIÖ

Kylätalon keittiö on pieni ja kotoisa. Varustuksena liesiuuni, tiskikone (30 min. pikaohjelma), jääkaappi, kahvin- ja vedenkeittimet.

Kylätalolla on arkiset kahviastiat 45 hengelle, ruoka-astiasto n. 30 hengelle.

Laajempi kahvi- ja ruoka-astiasto on säilytyksessä Kylätalolla, ja se on vuokrattavissa  juhlakäyttöön talolle sekä muihin tilaisuuksiin. Astiastosta voit kysyä lisää Taina Kuosalta, p. 040 575 4569, taikuosa[at]hotmail.com.

 

TALON KUNNOSTUSPROJEKTI
 

Ala-Temmeksen kyläyhdistyksen toimitilana on Kylätalo, jonka avajaisia pidettiin marraskuussa 2010. Kylätalo on entinen Nuorisoseurantalo, jonka kyläyhdistys vuokrasi käyttöön vuonna 2010. Kyläyhdistys sai Nousevasta Rannikkoseudusta hankerahaa, jolla useita vuosia pysähdyksissä ollut remontti saatettiin loppuun ja talo toimintakuntoon. Hankkeessa uusittiin ikkunat ja asennettiin kaksi ilmalämpöpumppua, yksi saliin ja yksi keittiöön.

Kesän 2011 aikana talon ulkomaalaus tehtiin AkzoNobel avustusohjelman avulla. Kesän ja syksyn 2011 aikana kyläyhdistys työllisti yhden työntekijän työllistämisrahoituksella ja samalla talon sisäremonttikin saatiin päätökseen (maalaus, sisustus).

Tällä hetkellä Kylätalolla on toimintaa viikoittain ja taloa voi vuokrata juhla- ja kokouskäyttöön vuokrauksesta vastaavan henkilön kautta.