Nimi- ja logokilpailu uudelle lähiliikuntapaikalle!

19.6.2019

Ehdota nimeä ja/tai logoa hienolle uudelle liikuntapuistollemme 31.7.2019 mennessä. Kyläyhdistyksen hallitus valitsee voittajat ehdotusten joukosta. Voittaja saa palkinnoksi ilmaisen kahden vuorokauden vuokrauksen Kylätalolle, sovittuna ajankohtana vuodelle 2020.

Ala-Temmekselle rakennetaan lähiliikuntapaikka, jonne tulee näin ensimmäisessä vaiheessa

1. Tekonurmipohjainen monitoimikenttä, jossa voi kesäaikaan pelata tennistä, jalkapalloa, sählyä tai vaikka koripalloa. Talvisin kenttä jäädytetään luistelukaukaloksi.

2. Fitness -rata, jossa erilaisilla laitteilla kaikenikäiset voivat tehdä itselleen sopivan jumpan.

3. Huoltorakennus, johon tulee pukuhuone sekä wc-tilat.

Myöhemmin vanhat koulurakennukset puretaan ja tilalle tulee maisemoitu äänivalli, joka toimii pulkkamäkenä. Suunnitteilla on myös leikkipuisto lapsille. 

Tällä hetkellä liikuntapaikan työnimenä on "Sykepuisto", kuvastaen paikasta tulevan kylän "sykkivä sydän", ja paikka, missä asukkaat käyvät urheilemassa. Nyt julkistamme kuitenkin nimi- ja logokilpailun puistollemme

Yhdistyksemme hallitus valitsee voittajat ehdotusten joukosta, ja voittaja saa palkinnoksi ilmaisen vuokrauksen Kylätalolle, sovittuna ajankohtana vuoden 2020 aikana. 

Lähetä ehdotuksesi kyläyhdistyksen sähköpostiin alatemmes@gmail.com niin olet mukana kisassa. Toivomme paljon hyviä ehdotuksia!